Bestel nu Pil-s en ontvang tot wel 30% korting én gratis verzending!

De lancering van Pil-s

Het heeft ongeveer 2 jaar geduurd, maar eindelijk is het zover. Eind november 2019 is Pil-s gelanceerd.

In december 2017 kwamen wij met het idee om een katerverlichtend middel te ontwikkelen. Om dit te realiseren hebben wij een literatuurstudie gedaan naar de effecten van alcohol op het lichaam en gekeken waar de tekorten in het lichaam zitten. Uit deze literatuurstudie kwam een receptuur en met advies van specialisten uit de voedingsindustrie, professoren van de universiteit en ruim 150 vrijwillige testpersonen is deze receptuur constant verbeterd.

Wij kwamen er snel achter dat het zelf produceren van dit supplement erg arbeidsintensief is en geen werk is voor op de keukentafel in een studentenkamer. Daarom hebben wij contact gezocht met een bedrijf die hier wel gecertificeerd voor is. De afzet moest omhoog om het financieel mogelijk te maken en daar kwamen gelijk veel meer dingen bij kijken. De plannen van een klein bedrijf op een studentenkamer groeide snel door tot een B.V. Om de startup te kunnen bekostigen hebben wij een crowdfundingscampagne gehouden waarbij ruim 25.000 euro is opgehaald.

Na jaren van voorbereiden, stress, tegenslagen maar nog veel meer mooie momenten, zijn wij zeer trots en enorm blij dat het eindelijk zo ver is. Pil-s is beschikbaar, vanaf nu is je brakke dag óók een feestje. Het is tijd voor Pil-s | Your hangover relief!