Bestel nu Pil-s en ontvang tot wel 30% korting én gratis verzending!

Hé dat is leuk…

Vele studentenhuizen zijn rijk versierd met attributen gestolen in een dronken bui. Maar wat zijn nou eigenlijk de meeste gestolen spullen door dronkenschap? Hieronder vijf willekeurige opties:

5. Tuinkabouter
Wie kent het niet: thuis studeren, gehuld in eenzaamheid. Alle huisgenoten zijn dit weekend weg en jij bent achtergebleven om te studeren voor een herkansing. De eenzaamheid versterkt het verdriet van de herkansing en je vraagt je af waarom je eigenlijk bent gaan studeren. Wat helpt beter op zo’n moment dan de steun van een tuinkabouter? De tuinkabouter staart je altijd aan met een brede glimlach zonder te oordelen. Ook niet wanneer je alweer op Instagram kijkt, doordat je spanningsboog niet groter is dan die van een goudvis.


4. Drank glas
Het keukengerei en het servies van een studentenhuis bestaat vaak uit oude Ikea-artikelen gecombineerd met glazen uit de kroeg. Want daar zijn de glazen toch altijd mooier dan in de winkel en nog gratis ook. Daarnaast zijn extra glazen altijd welkom, gezien er bijna wekelijks wel één sneuvelt als één van je huisgenoten zijn club weer uitgenodigd.


3. Pylon
Je kan hem voor de wc-deur zetten als waarschuwing na een nummertje twee, het is hét ideale hoofddeksel om aandacht mee te krijgen, je kan ermee kegelen, het fungeert goed als kots-emmer (mits je het gat aan de bovenkant dicht houdt) en het is ideaal om iedereen mee aan tafel te roepen. De verkeerskegel: groot, opvallend en licht.


2. Verkeersborden
Soms wil je gewoon even privacy op je kamer, omdat je scharrel weer voor ‘Netflix’ voorbij komt of omdat je toch echt probeert te studeren. De deurhanger, gejat uit een hotel, is allang kapot dus er is groter geschut nodig: een ‘u-mag-hier-niet-in-verkeersbord’.

Als jij van de kaart gaat, raak jij ook gelijk de weg kwijt. Dan is het natuurlijk altijd handig als in de woonkamer van je huis nogmaals het plaatsnaambord hangt van je huidige stad. Dan weet je in ieder geval weer waar je bent als je op de bank wakker wordt, omdat je het bed niet gehaald hebt.


1. Iemands vriend(in)
Voor Tinder ben jij niet gemaakt, alle leuke mensen zijn al bezet en jij wil geen tweede keus zijn van iemand anders die net zo hard in Tinder faalt als jij. Jij gaat gewoon vol zelfvertrouwen tussen een stel staan, gebruikt je meest slechte openingszin die in het echt wél werkt en krijgt het weer voor elkaar om een relatie kapot te maken. Pas je wel op dat de partner niet op kickboksen zit?