Bestel nu Pil-s en ontvang tot wel 30% korting én gratis verzending!

Rechtbank beslist: een kater hebben is ziek zijn.

Een rechtbank in Duitsland heeft bij een uitspraak dat een kater hetzelfde is al ziek zijn. Natuurlijk zijn er mensen die dit al lang wisten, nadat ze weer eens wakker werden na een avond shots. Alleen nu heeft een rechter het officieel bevestigd. De rechtbank definieerde ziek zijn als ‘een kleine of tijdelijke ontregeling van de normale activiteit en staat van het lichaam’ een kater hebben valt hieronder.

De volgende keer dat jij je brak voelt, kan je dus gewoon je baas opbellen en zeggen dat je ziek bent. Althans als je in Duitsland woont, want of deze juridische-vlieger hier in Nederland op gaat is maar de vraag.

Let op deze uitspraak geld alleen voor in Duitsland niet in Nederland!

Deel het met je vrienden en geef ons een like! ⬇