Bestel nu Pil-s en ontvang tot wel 30% korting én gratis verzending!

Uitdroging

Uitdroging is een onderdeel van een kater dat kan plaatsvinden.

Mensen die een avond veel drinken krijgen een overvloed van vocht binnen. Dit kan in de verkeerde instanties niet een positief effect hebben op de verhouding mineralen en voedingstoffen die al aanwezig zijn in het lichaam.

In het lichaam vindt namelijk diffusie plaats en bestaat een osmotisch evenwicht. Dit voor zowel zouten als ander voedingsstoffen. Diffusie is de verplaatsing van een hoge concentratie (voedingsstoffen) naar een lage concentratie (voedingsstoffen). Het evenwicht dat hierin dan plaats vindt word osmose genoemd.

Op het moment dat iemand bijvoorbeeld een liter water zou drinken (zonder zout) dan zou het volgende evenwicht in het lichaam gaan plaatsvinden:

Het is daarom belangrijk dat wanneer je veel alcohol hebt genuttigd en flink bent uitgedroogd door overmatig wc gebruik om het zout balans weer op sterkte te krijgen. Zout houdt namelijk het vocht vast.

Pil-s zorgt ervoor dat het goede zout balans weer wordt hersteld wanneer jij een avond gaat stappen of drinken. Dit zodat jij weer snel de dingen kunt gaan doen die je wilt!