Bestel nu Pil-s en ontvang tot wel 30% korting én gratis verzending!

Coronavirus

Coronavirus, vervelend tenzij…

Het Coronavirus houdt alle media in de ban, iedereen houdt nauwlettend in de gaten wat de stand van zaken is en wil niet besmet worden. Hier dé tip tegen het Coronavirus….

Je staat aan de bar, het felle licht uit de koelkast trekt je aandacht en de goud-gele flesjes staren je aan. Je probeert weg te kijken, maar de aantrekkelijke, heldere weerspiegeling houdt je in de ban. Je bestelling ben je vergeten en je bestelt: Corona. Het Coronavirus heeft je besmet. 

Als het Coronavirus je gepakt heeft zijn er verschillende opties. Gewoon zonder poespas, met een citroentje of je gaat voor de full-package: Lyme! De partjes vliegen in het rond. Eén Corona wordt twee en twee worden er veel meer. 

Het Coronavirus heeft je tot in kritieke toestand gebracht en je moet naar huis. De volgende ochtend word je wakker. Barstende koppijn, misselijk tot in den treure en nog lamlenderiger dan de kebabspies van de Döner. En de enige optie is toegeven. Het Coronavirus heeft gewonnen. 

Nu is er een middel tegen het Coronavrius: Pil-s! Pil-s zorgt dat het Coronavirus niet wint, maar je er gewoon mee kan leven, want met Pil-s heb jij geen kater meer! Dus wanneer jij dit weekend weer in de kroeg staat, geen reden tot paniek. Pil-s staat je bij.

 

En mocht je nou geen Pil-s hebben, in Duitsland kan je je gewoon ziek melden.
Lees daar meer over hier.

 

Pil-s | Your hangover relief!