Bestel nu Pil-s en ontvang tot wel 30% korting én gratis verzending!

Corantaine – 5 tips om te overleven

Langzaamaan worden hele bevolkingsgroepen (lees: Brabanders) verzocht binnen te blijven bij het eerste kuchje. Best fijn: geen tentamens, dagen lang uitslapen en goede reden om gebruik te maken van de Appie bezorgservice. Maar wat moet je nou twee weken lang doen?

 

  1. Schoonmaken

Ja, nu je veertien dagen in dat huis opgesloten zit kan je net zo goed alles maar eens goed onder handen nemen en dan niet alleen de standaard dweil door de kamer. Poets achter de kachel, orden opnieuw alle veertig Happy Socks in je sokkenla en pouleer je bestek. Is het nodig? Nee. Gaat de tijd er sneller door? Waarschijnlijk.

  1. Netflix en chill

Netflix staat bomvol met series en films en jij hebt ze vast nog niet allemaal gezien. Enkele aanraders in deze tijd zijn de films: How it Ends, The Wave, The Day after Tomorrow, Black Hole Apocalypse, IO Last on Earth, The Walking Dead, Dawn of the Dead en Pandemic.

 

  1. Start een mondmasker fabriek

Nu mondmaskers finaal uitverkocht zijn en de overgebleven voor woekerprijzen worden verkocht, kan het best winstgevend te zijn om ze zelf te maken. In veertien dagen heb je vast tijd zat om uit te zoeken hoe je dit het beste kan doen en uit te voeren.

  1. Slapen

Eindelijk heb je de mogelijkheid om bij te komen. Je baas die je standaard twee uur per dag laat overwerken kan je nu niks meer maken. Dus hop, benen omhoog en ogen dicht.

 

  1. Feestje vieren

In Azie gaan de inwoners nog steeds op stap, of nouja een variant daarop. Via livestreams van bekende clubs hebben ze nog steeds het idee dat ze op stap zijn. Zeg nou zelf, genoeg alcohol erin en jij weet ook niet meer waar je geweest bent.

 

Tip voor de volgende dag: Pil-s. Want met een kater in quarantaine is nóg erger.