Pil-s

We zijn binnenkort weer bij u terug

Een product lanceren doet men met vallen en opstaan, als alles gelijk goed zou gaan zou het leven wel heel gemakkelijk worden. Afgelopen vrijdag is met veel trots Pil-s gelanceerd en hier zijn wij enorm trots op. Nu is het helaas zo dat er iets mis gegaan is bij de het produceren van Pil-s. De huidige capsules bevatten een ander soort cayenne peper dan waarmee wij tijdens onze testfase gewerkt hebben.

Cayennepeper bevat een pittige stof, capsaicine. Dit poeder kan in een lage dosis misselijkheid remmen en gelukstofjes in de hersenen vrij maken. Helaas zijn wij erachter gekomen dat de peper die voor productie gebruikt is een hogere concentratie capsaicine bevat dan waarmee wij getest hebben. Deze hoge concentratie kan misselijkheid veroorzaken en een brandend gevoel, vergelijkbaar met een hap nemen van een rode peper.

Wij willen ons product goed verkopen en een product lanceren waar wij achter staan. Achter het idee staan wij nog steeds, maar de huidige receptuur is niet zoals wij willen. Daarom leggen wij voor nu de verkoop stil, gaan wij de receptuur verbeteren en komen binnenkort terug met nieuwe capsules!

Disclaimer: de dosis cayenne peper die er op dit moment in zit, is niet schadelijk voor de gezondheid.